София… най-забързаният град в България. Всичко тук се случва прекалено бързо – за минути, дори секунди. Ежедневно сме изправени пред проблемите на модерния човек – сметки, жилища, семейство, деца, кариера, мръсен въздух, лоша храна и какво ли още не. Много често водим заседнал начин на живот, въпреки всичките ни желания и усилия да спортуваме повече и да се храним по-здравословно.

За съжаление след време болките неканени се промъкват в живота ни, както се казва – „по терлички“. А най-мъчителни са тези, които са породени от неправилна стойка или прекалено заседяване в една и съща поза. Може би вече в главата Ви се поява картината на болките в раменете и гърба, а може би нещо по-лошо: Вие вече знаете какво е чувството.

За Ваше удобство и успокоение терапевтите в Детокс център София могат да решат проблемите Ви с различни класически техники за масаж на гръб. В източната медицина се вярва, че ние носим болките си от живота върху тялото. Целият стрес може да бъде начертан върху тялото ни като на карта. Не е нужно да знаете, че нямате никакво време за поредната задача. Достатъчно е да усетите колко обездвижени и схванати са раменете Ви.

Масажът на гърба е една от най-релаксиращите и възстановителни процедури, с които можете да възнаградите напрегнатото си тяло. Всеки допир и всяко движение активират парасимпатиковата нервна система, която се грижи за спокойното балансирано състояние на тялото. По този начин се задействат самовъзстановителните свойства на организма.

Това е един от най-добрите начини да кажете на тялото си: Обичам те! А то без съмнение ще Ви се отблагодари за грижата.
Всеки масаж на гърба носи след себе си множество ползи, сред които: подобрява кръвообращението и лимфообращението, насища клетките с кислород, отпуска и заздравява мускулатурата, намалява интензитета на болките, а при редовни масажни процедури – ги кара напълно да изчезнат.

Възнаградете тялото си с нашия 60-минутен масаж на гръб и бъдете сигурни, че го заслужавате!
Очаквайте скоро и видео за начина, по който нашите терапевти провеждат процедура за масаж на гръб.

Цени

  • 30 мин.: 40,00 лв.
  • 60 мин.: 70,00 лв.
TOP