По повод на профилактика на касов апарат в магазина на ХЕРБАМЕДИКА в клиника ДЕТОКС на 28.05 ще се приемат разплащания само в брой. В случай, че искате разплащания с карта или по банков път, моля използвайте онлайн магазина на ХЕРБАМЕДИКА.

Цинично е да се казва, че лицето е визитната картичка на една жена. Въпреки това днес, повече от всякога, човечеството е обсебено от култа към красотата. Всеки ден сме заобиколени от безброй огледала, в които се оглеждаме, и сякаш възприятието ни за нас самите се поставя на карта, когато „видим“ не това, на което се надяваме. Уви, процесите на стареенето не могат да бъдат спрени и не подминават никого. Когато обаче усетим темповете, с които се развива, отражението на тези огледала става още по-ослепително.

Понякога желанието ни да изглеждаме млади, свежи и жизнени тотално поглъща мислите ни и не винаги е възможно да спрем навреме с всевъзможните си опити да върнем времето назад… или поне да го забавим… а защо не и да го спрем? Какво ако има начин да повлияем на процеса, чието наименование трудно изричаме на глас без да се смутим, с един неинвазивен, терапевтичен и напълно безопасен метод? Да, става въпрос именно за масажа на лице!

Под кожата има мастна тъкан, която се нарича подкожен слой. С времето той става все по-тънък. Това изтъняване намалява здравината на кожата, което я кара да изгледа по-уморена и състарена. Чрез редовни масажни процедури и подходящи лицеви упражнения, мускулите на лицето се стягат и тонизират. Това придава по-свеж и по-здрав вид на кожата.

Масаж на лице против бръчки

Един масаж на лицето против бръчки има способността да стимулира циркулацията и доставката на кислород в лицевите тъкани. Подобреното кръвооросяване отпуска и захранва мускулатурата на лицето, като подпомага продукцията на колаген и еластин в кожата. Това са главните протеини, които отговарят за еластичността ѝ.

Като допълнителен ефект от масажната процедура се явява премахването на умората, напрежението и главоболието. Много е важен натискът, който се прилага върху различните мускулни групи. Той трябва да е достатъчно силен, за да стимулира кръвообращението и достатъчно нежен, за да не нарушава структурата ѝ. Всяко инвазивно движение къса колагеновите нишки, което води до подпухналост, появата на фини бръчици и отпускане.

Затова Ви съветваме, освен редовните масажи за лице, да бъдете нежни с кожата на лицето си. Тя със сигурност ще Ви е благодарна!

Усмихвайте се повече, защото на щастливото лице годините не му личат.

Очаквайте скоро и видео за начина, по който се осъществява масажа на лице в Детокс център.

Цена

  • 20 мин. : 40,00 лв.
TOP