Комбинацията между класически масаж и мед е вълнуващо изживяване, което ще Ви пренесе бързо в една паралелна реалност на спокойствие, уют и удоволствие.

Класическият масаж с мед съчетава благоприятните ефекти на различни масажни техники с лечебните и подмладяващи свойства на меда.

Масажът с мед стимулира и подобрява кръвообращението, прочиства тъканите, успокоява мускулатурата и благоприятства здравия и жизнен вид на кожата. Ефектът е осезаем още по време на масажа, както и дни след него. Неслучайно медът е наричан „дар от Бога“. Той съдържа множество полезни вещества като магнезий, калций, калий, желязо, фосфор, сяра, витамините В1, В2, В5, В6, В3 и витамин С. Чрез този масаж Вие получавате двойна грижа за тялото си – релаксирате и възстановявате физическото и емоционалното си тяло чрез масажните техники, същевременно усвоявайки безценните свойства на меда.

Провеждане на масаж с мед

Преди да бъде нанесем меда, се изпълняват класически масажни техники, които имат за цел да загреят тялото, да отпуснат местата, където има напрежение и да подготвят тялото за същинския масаж с мед. След като медът бъде нанесен, масажът продължава със заглаждащи движения, докато консистенцията на меда не стане по-лепкава. Тогава се изпълняват отлепящи техники, които стимулират кръвообращението и буквално отлепят токсините от тялото. Медът има свойството да всмуква ненужните отпадни вещества, което го прави подходящ детоксикатор.

Ползи от класическия масаж с мед

Само една процедура е достатъчна, за да усетите благотворните ефекти на масажа с мед.

Най-характерните от тях са:

  • Премахва патогени, соли и токсини;
  • Успокоява нервната система;
  •  Подобрява кръвооросяването;
  • Подсилва метаболизма;
  •  Пречиства, подхранва, хидратира кожата и увеличава нейната еластична;
  • Подпомага дренажа на тялото от токсини и задържани течности;
  • Разбива мастните натрупвания, като по този начин действа като антицелулитна терапия.

Антицелулитен масаж с мед

Вече не е тайна, че причините за целулита не са свързани само с диетата и физическите упражнения. Целулитът се появява, когато се наруши кръвоснабдяването на засегнатите тъкани. Това спира захранването им с хранителни вещества и кислород, което води до мастни сраствания и задържане на вода.

Масажът с мед е един от най-ефективните методи за справяне с „портокаловата“ кожа. Той стимулира депонираните токсини, течности и мазнини, като разсейва мастните натрупвания, регенерира и енергизира тъканите.

Препоръчваме Ви да опитате масажа с мед два пъти на седмица за период от 4-5 седмици, за да се уверите в уникалния му антицелулитен ефект.

Цени

  • 40 мин. : 100.00 лв.
TOP