Диагностицирането на даден проблем е първата крачка към неговото разрешаване. В Detox Center предлагаме богат набор от диагностични тестове, които с голяма прецизност могат да Ви дадат информация за здравословното Ви състояние.

Инфузиите са най-бързият начин да набавите на организма си необходимите му нутриенти и медицински вещества. Този вид терапия е подходяща за третиране на различни дефицити, за балансиране на електролитния баланс, както и за всякакви видове трансфузии. В DeTox Center работим с най-висококачествените материали. Нашите експерти ще се погрижат инфузията ви да е максимално неинвазивна и ефективна.

Терапиите са чудесен подкрепящ метод да се погрижите за доброто си здраве и настроение. В Detox Center ще откриете различни процедури с козметични и лечебни цели. Благодарение на нашите терапии стотици хора са се избавили от излишните килограми, отказали са цигарите и са се погрижили за по-доброто функциониране на различни органи и системи в тялото си.

Детоксикирането е наложително във времената, които живеем. Изложени на замърсители от храната, въздуха и водата. Детокс програмите ни са специализирани в различни области – да Ви избавят от неприятните гъбични инфекции, да пречистят тялото Ви от тежки метали, да регулират алкално-киселинния Ви баланс или да Ви помогнат в борбата с екологичните замърсители.

Физиотерапията е лесен и достъпен начин да подобрите здравето на опорно-двигателния си апарат. Този неинвазивен подход е част от холистичната медицинска рехабилитация и намира множество приложения. Лечението се извършва заедно с добре обучен терапевт, който ще ви помогне да се върнете към лекотата от движението.

Масажните терапии са чудесен начин да разтоварите натрупаното напрежение, да се отърсите от ежедневния стрес и да се погрижите за тялото си. Те стимулират циркулацията, раздвижват лимфната течност и подпомагат оздравителните процеси на организма. В Detox Center предлагаме класически масажи на отделни части от тялото или на цяло тяло, както и по-нетрадиционни терапии.

TOP