Диагностицирането на даден проблем е първата крачка към неговото разрешаване. В Detox Center предлагаме богат набор от диагностични тестове, които с голяма прецизност могат да Ви дадат информация за здравословното Ви състояние. При нас можете да научите дали тялото Ви реагира отрицателно на определени алергени, дали сте склонни към някои генетични заболявания, дали има дисфункция на даден орган или система и много други.

Терапиите са чудесен подкрепящ метод да се погрижите за доброто си здраве и настроение. В Detox Center ще откриете различни процедури с козметични и лечебни цели. Благодарение на нашите терапии стотици хора са се избавили от излишните килограми, отказали са цигарите и са се погрижили за по-доброто функциониране на различни органи и системи в тялото си.

Детоксикирането е наложително във времената, които живеем. Всеки ден сме изложени на замърсители от храната, въздуха и водата. Колкото и чисто да се опитваме да живеем, в организма ни се натрупват всякакви токсични вещества, които пречат на доброто ни здраве. Детокс програмите, които предлагаме са специализирани в различни области – да Ви избавят от неприятните гъбични инфекции, да пречистят тялото Ви от тежки метали, да регулират алкално-киселинния Ви баланс или да Ви помогнат в борбата с екологичните замърсители.

Все повече изследвания показват, че съвременният човек страда от т.нар сензорен глад – глад за докосване и близост. Масажните терапии са чудесен начин да разтоварите натрупаното напрежение, да се отърсите от ежедневния стрес и да се погрижите за тялото си. Те стимулират циркулацията, раздвижват лимфната течност и подпомагат оздравителните процеси на организма. В Detox Center предлагаме класически масажи на отделни части от тялото или на цяло тяло, както и по-нетрадиционни терапии като масаж с мед или вулканични камъни. Независимо какви са нуждите Ви, нашите специалисти ще се погрижат за тях.

TOP