По повод на профилактика на касов апарат в магазина на ХЕРБАМЕДИКА в клиника ДЕТОКС на 28.05 ще се приемат разплащания само в брой. В случай, че искате разплащания с карта или по банков път, моля използвайте онлайн магазина на ХЕРБАМЕДИКА.

9 от 10 пушачи спират цигарите в рамките на 2 процедури Биорезонансна терапия проведени в DeTox Center. Вие също може да откажете цигарите лесно използвайки никотин честотни модели неутрализиращи никотиновия глад. В продължение на месеци виждаме хората, излизащи от нашата клиника успешно отказали се от вредния навик и чувстващи се страхотно. Вие имате възможност да направите същото.

“Пушех 40 цигари дневно от 16 годишна възраст. Имах сърдечни проблеми преди няколко години, които не можаха да ме откажат от цигарите. Сега мога да кажа, че това което се случи още след първата процедура е чудо. Щом като това свърши работа с мен, ще помогне на всеки. ” – Д. Кирилова 55 год.

Вие също може да откажете цигарите лесно използвайки никотин честотни модели (Биорезонанс) неутрализиращи никотиновия глад. В продължение на месеци виждаме хората, излизащи от нашата клиника успешно отказали се от вредния навик и чувстващи се страхотно. Вие имате възможност да направите същото.

Излекувайки стотици от никотинова зависимост, ние предлагаме уникален холистичен подход в помощта да спрете цигарите:

Над 90% успех с “Non Smoking” програмата на “Bikom”

  • Терапията отнема само 1 час
  • Без лекарства, Безболезнено, Неинвазивно
  • Ние предлагаме индивидуално адаптиран план, включващ:

Професионални терапевти ще ви дават напътствия на всеки етап от пътя.
Даваме си сметка, че отказ от тютюнопушенето е голяма стъпка и това може да бъде много стресиращо. Ако сте нервен за правенето на тази стъпка, тие ще ви помогнем да го направите лесно чрез продължителен опит в помощта за отказване от цигарите.

Пре – терапевтичен ангажимент – съвети и протокол които да випомогнат да детоксикирате тялото.

Терапевтичен ангажимент – като квалифицирани диетични терапевти ние осъзнаваме, че пушенето може да доведе до хранителни дефицити, които може да засегнат други области на вашето здраве. Ние може да предложим съвети за всички здравни състояния които може да имате по време на вашият ангажимент.
релаксиращи техники по време на терапията.

Пост – терапевтичен ангажимент – съвети за продължаване на детоксикацията и здравословен начин на живот.

Почетете повече за това: Как Биорезонансната терапия помага да спрете пушенето.

Прочетете какво казват някои от нашите пациенти:

“Спрях да пуша преди 4 месеца и 6 дни, и от минутата когато свърши първата процедура аз не съм пушил и дори не съм имал желанието да пуша. Чувствам се много по-силен от когато и да било. “ – Михаил Тилев, 43 г.

“След първата процедура изпитвах ужасна умора и гадене. Имах нужда само от вода и сън. Това продължи и на следващият ден. След втората процедура имах усещането за лекота и енергия, сякаш тялото ми се бе отървало от ужасна отрова. До други процедури така и не се стигна.” – Кирил Зашев 44г.

“Никога не съм смятала, че за 3 дни ще се отърва от този отвратителен порок. Пушила съм цигари 15 години и до голяма степен това ми създаваше удоволствие сутрин с кафето. Постепенно започнах да изпитвам умора и световъртеж. Лекарите при които съм ходила на прегледи бяха кагорични, че цигарите ми предизвикват тези състояния. Признавам си, че нямах достатъчно воля. Последваха напразни опити с електронни цигари, лепенки и хапчета. В Детокс Център направиха чудото само за две процедури” – Калина Кирилова 48г.

Как Биорезонансната терапия помага да спрете цигарите?

Ние използваме най-ефективният Биорезонансен апарат “Bicom” – със специални медни електроди – над 90% от успеха при “Non Smoking” терапията се дължи на този апарат.

Никотинът има електромагнитен заряд върху цялото тяло, който стимулира нуждата да се пуши. Биорезонансната терапия инвертира (преобръща) енергийните модели на никотина, които след това се прекарват през тялото посредством специални електроди. Този процес поражда “ фаза елиминиране”, което означава, че електромагнитния заряд на никотина е силно намален. Това улеснява елиминация му от тялото през следващите 24 часа и вашата непреодолима нужда да пушите драстично намалява, като резултат от детоксикацията.

Освен това “фазата на елиминиране” премахва енергийният модел на никотина от организма, изтривайки “паметта за никотин”, което ефективно намалява непреодолимото желание. Това се различава от метода за отказване на цигарите “cold turkey”, при който тялото все още задържа спомена от никотин, което означава, че вие все още оставате физично и емоционално жаден за пушене.

В DeTox Center сме уникални в това, че предлагаме цялостен подход, използващ биорезонанс и фитотерапия, помогнали на стотици да се откажат от цигарите.

Нашата терапия има 90% успеваемост, сравнено с другите:

– 6% успех свързан никотиновите лепенки и стикери;
– 30% успех свързан с акупунктура и хипноза;
– 15% успех свързан със специализирани клиника за отказване от цигарите;
– 3% успех свързан с метода “cold turkey”

Източник ASH.

Подготовка за процедурата

Веднъж потвърдили вашият ангажимент, вие ще получите списък с инструкции които ще ви помогнат да се подготвите за вашият терапевтичен цикъл.

Какво да очакваме по време на терапията?

Всеки терапевтичен сеанс обикновено продължава около 45 мин. Ще бъдете помолен да свалите всички бижута преди започване на терапията. Терапията е абсолютно неинвазивна и неболезнена. Някои пациенти изпитват леко изтръпване / пулсиращо усещане по време на терапията. Реалната процедура изисква да седнете или легнете на удобна кушетка и да се отпуснете. Към тялото ви ще бъдат прикрепени специални електроди и свързани с Биорезонансният апарат, за да дадете възможност за точно отчитане на електромагнитните вълнови модели.

Какво да очакваме след терапията?

Всеки индивид се отличава по начина по който неговото тяло изразява детоксикиращият ефект на терапията. Някои хора не изпитват нищо, докато други могат да изпитат умора, главоболие, гадене и световъртеж. Вашият терапевт ще ви предостави списък с насоки, които да ви помогнат да се справите с насърчаване процеса на детоксикация. Това ще включва препоръчителна диетична и фитотерапия под формата на добавки, необходими да подпомогнат вашето тяло докато токсините се елиминират.

Кога се провежда следващият сеанс?

Обикновено вторият сеанс се провежда 2-3 дни след първият, но това е в зависимост от резултатът след първият сеанс. Голяма част от нашите пациенти елиминират нуждата от пушене още след първият сеанс и това прави излишно повторното посещение. При пациентите с по силна зависимост 2-3 сеанс се планират през 24 до 48 часа. Броят сеанси не се отразява на цената на терапията.

Каква е степента на успех при терапията за отказване от цигарите?

Успеваемостта на терапията за спиране на цигарите е 70% след първият сеанс, 90% след вторият.

Защо терапията не действа на всички?

В нашият опит и най-вече този на нашите чуждестраннни колеги има няколко причини, поради които терапията не може да действа. На първо място, ако не сте психически подготвени, от друга страна ако не сте физически подготвени, поради неспазване на нашите пре-терапевтичните съвети. За около 10% от хората лечението е неуспешно.

Защо трябва да избягвам употребата на алкохол и кофеин?

Молбата ни да избягвате употребата на алкохол и кофеин е поради факта тялото ви да е подготвено за никотиновата детоксикация. Избягвайки алкохол и кофеин означава, че бъбреците, черния дроб и лимфните възли не са предварително заети с детоксикация на алкохол и кофеин, но са на разположение да детоксикират никотина. Консумация на 2 литра вода на ден, както е препоръчано, спомага за отмиването на токсините преди процедурата и продължава след терапията.

Какво ще се случи, ако не се откажа от първия път?

Ние предлагаме втора, дори трета процедура (ако е необходимо) в рамките на пакетната цена. Между сеансите е необходим поне един ден, време през което стриктно трябва да спазвате нашите съвети. Ние имаме продължителен опит в спиране на цигарите, а от вас очакваме силно желание и доверие.

Има ли болка при терапията?

Биорезонансната терапия е напълно безболезнена, неинвазивна и без лекарства. Някои хора могат да чувстват много леко изтръпване и пулсиране, но това се описва по-скоро като приятно усущане.

Има ли някакви странични ефекти от Биорезонансната терапия?

Биорезонансната терапия стимулира собствените процеси на детоксикация. Симптомите на детоксикация могат да включват главоболие, умора, чувство за мудност, разстроен стомах, метален вкус в устата и т.н. Те не са причина за безпокойство и обикновено отшумяват до няколко дни.

Има ли някой който не е подходящ за терапията?

Ние не препоръчваме терапията за всяка жена която е в първото тримесечие от бременността. Всеки който има пейсмейкър трябва да ни информира по време на записването и в деня на терапията, което е част от нашият пре-терапевтичен въпросник. Ако все пак носите пейсмейкър, ние със сигурност няма да използваме магнитни електроди по време на терапията. В друго отношение терапията е безопасна за хора с пейсмейкър.

Има ли значение дали вече съм на лекарства?

Биорезонансната терапия няма да се отрази на медикаментите, които вашият лекар ви е предписал и не е необходимо да спрете приема им преди терапията. Въпреки всичко,, ние бихме искали да ви подканим да спрете прием на лекраства които сами сте си назначили, освен болкоуспокояващи в крайна нужда.

Колко време трае всяка процедура?

Всяка процедура трае около 1 час.

Мога ли да шофирам след терапия?

Препоръчваме ви да не шофирате директно след терапия, тъй като малка част от пациентите усещат лека замаяност и дезориентация. Ако не можете да избегнете шофиране, ви препоръчваме да подишате чист въздух, да приемете билков чай и лека закуска докато не се почувствате годен да шофирате.

Има ли някакви възрастови ограничения?

Не, възрастови ограничения няма. Ако сте под 18 години, трябва да бъдете с придружител.

Кога мога да си запазя час?

Може да го направите на посочените координатик.

10 причини за да откажете цигарите

– Намалява риска от рак;
– Намалява риска от сърдечни заболявания;
– Спестява 2 000 лв годишно и повече, ако пушите по 20 цигари дневно или повече;
– Намалява риска от безплодие при мъжете и жените.
– Намалява риска от астма, бронхити при пасивните пушачи около вас, като вашите деца например;
– Забавя процеса на остаряване и появата на бръчки;
– Освобождава ви от досадният навик;
– Лекота на дишането при спорт, изкачване на стълби и ежедневни задължения;
– Чувство на щастие и здраве;

Non Smoking + Пакет Детоксикация: 500 лв

TOP