Интравенозните терапии са специално разработени медицински процедури, чието основно предимство е незабавният положителен ефект, който предизвикват. Различните интравенозни терапии осигуряват на организма нужните количества хранителни вещества, витамини, антиоксиданти, електролити и по-добра хидратация в зависимост от търсения ефект. Подходящата интравенозна терапия ще подкрепи организма Ви в точния момент, с точните вещества, от които той има нужда.

Провеждането на всички видове интравенозни терапии става според предварително утвърден график. За записване на часове се обадете на един от следните телефони:

  • +359 884 644 352 и 02 953 13 87 Detox Center - София
  • +359 884 644 353 и 056 81 47 57 Detox Center – Бургас

Интравенозна терапия „Brain Recovery I.V.”

Тази интравенозна терапия стимулира възстановяването на мозъка вследствие методичен стрес, безсъние, токсичност или специфични мозъчни заболявания. Подходяща е при нарушена ментална функция (концентрация, памет, ориентация, настроение), остър или хроничен стрес, безсъние, слухови и зрителни смущения.

Интравенозна терапия "Amino Acids I.V."

Интравенозна терапия „Migraine I.V.”

Ако страдате от хронично главоболие и мигрена, вследствие на натовареното ежедневие, този специализиран терапевтичен микс е перфектен избор за вас.

Интравенозна терапия „В Vitamins Forte”

Тази интравенозна терапия съдържа всички В витамини в естествени метилирани форми. Подходяща е ако страдате от неврологични заболявания, остър и хроничен стрес, когнитивни нарушения (памет, концентрация), нарушен сън, умора, депресия, паник атаки.

Интравенозна терапия „Weight Loss”

Тази интравенозна терапия съдържа микс от ключови аминокисилини и нутриенти стимулиращи метаболизма и спомагат за редуциране на наднорменото тегло. Това е най-добрият избор при проблеми с надноменото тегло.

Интравенозна терапия „Total Recovery I.V.”

Комплекс от високи дози витамини, минерали, аминокиселини и специализирана хомеопатия предназначен за пълноценно клетъчно и тъканно възстановяване. Подходящ е при общ имунен и енергиен спад, състояния след тежко боледуване, хронични заболявания, работа в токсична среда, хроничен стрес, общо изтощение на организма и др.

Интравенозна терапия „Anti Vral/ Cold / Flu I.V.”

Тази специализирана интравенозна терапия съдържа микс oт имуностимуланти, витамини, аминокиселини и нутриенти предназначен за бързо противодействие на вирусни и сезонни заболявания, както и на пациенти с намален имунен статус и често боледуване.

Интравенозна терапия „Cancer Suport I.V.”

Тази интравенозна терапия е с индивидуален подход за подкрепа статуса на пациенти страдащи от злокачествени заболявания или такива в постоперативен възстановителен период.

Интравенозна терапия „Liver I.V.”

Специализирана терапия насочена към интензивна подкрепа и възстановяване на чернодробните клетки, подобряване на функционалността на черния дроб и цялостната детоксикация.

Интравенозна терапия „Sport & Muscle I.V.”

Аминокиселинен и витаминен микс предназначен за интензивно възстановяване на организма при активно спортуващи, подкрепа на мускулите и опорно-двигателния апарат, стимулиране на растежен хормон, повишаване на капацитета на тялото за професионален и аматьорски спорт.

Интравенозна терапия „Skin & Hair I.V.”

Ако искате да запазите красотата и младостта си възможно най-дълго, то тази, анти-ейджинг инфузионна терапия с акцент подобряване статуса на кожата и косата, е точният избор за вас.

Работно време

Понеделник - Петък: 8.00 - 19.00
Събота: 09.00 - 15.00
Неделя: Почивен ден

Бюлетин

Ще получаваш полезна информация, отстъпки и мнения на наши клиенти.

TOP