L.D.N.

Терапията с LDN (ниска доза Налтрексон) е с поразително лечебно въздействие при автоимунни заболявания, рак, хронична болкова симптоматика и десетки други заболявания и е подкрепена от стотици клинични изследвания датиращи от 1980 година.

Терапията с LDN е една от малкото терапии с химични лекарства, която често присъства в арсенала на лекарите практикуващи натурална медицина. Механизмите на въздействие на LDN са обстойно проучени и генерално се проявяват в две направления, които зависят от двата изомера изграждащи медикамента:

  • Dextro-Naltrexone който се свързва с TLR рецепторите, вследствие на което се индуцира производството на противовъзпалителни цитокини и Т-reg лимфоцити, обуздаващи възпалителните процеси в редица тъкани. Посредством този изомер LDN намалява възпалителните процеси и нежелан онко-клетъчен растеж.
  • Levo-Naltrexone, който се свързва с опиоид-ендорфин рецепторите, води до повишена ендогенна продукция на ендорфини, което от своя страна повлиява болковата рецепция, модулира имунната и централна нервна система.

Индикации

Списъкът с документирани заболявания е огромен и се простира от автоимунни заболявания (MS, ALS, Хашимото, ревматоиден артрит, автоимунен хепатит и панкреатит ….) до неврологични заболявания, заболявания с хронична болкова симптоматика, инфекциозни, злокачествени заболявания, ендокринни нарушения, заболявания на храносмилателната система, опорно-двигателен апарат, вътреклетъчни патогени (борелия, епщайн бар вирус, херпес симплекс, зостер, цитомегаловирус …) и много други.

В Detox Center ще ви консултираме за индивидуално дозиране и начин на прием на LDN съобразно вашето заболяване.

TOP